Jesteś tutaj:

Gastronomia

Produkty 1 do 66 z 68

na stronę

Ustaw kierunek malejący
Strona:
  1. 1
  2. 2
  1. Instrukcja sanitarna pobierania i przechowywania próbek żywności w zakładzie żywienia zbiorowego

    Instrukcja sanitarna pobierania i przechowywania próbek żywności w zakładzie żywienia zbiorowego
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  2. Instrukcja sanitarna utrzymania higieny otoczenia pikarni

    Instrukcja sanitarna utrzymania higieny otoczenia pikarni
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  3. Instrukcja sanitarna zabezpieczenia piekarni przed szkodnikami

    Instrukcja sanitarna zabezpieczenia piekarni przed szkodnikami
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  1. Instrukcja BHP przy obsłudze wywrotnicy podnoszącej wózki z ciastem

    Instrukcja BHP przy obsłudze wywrotnicy podnoszącej wózki z ciastem
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  2. Instrukcja BHP przy obsłudze dozownika do mąki

    Instrukcja BHP przy obsłudze dozownika do mąki
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  3. Instrukcja BHP przy obsłudze dzielarki chlebowej

    Instrukcja BHP przy obsłudze dzielarki chlebowej
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  1. Instrukcja BHP przy obsłudze rogalikarki

    Instrukcja BHP przy obsłudze rogalikarki
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  2. Instrukcja BHP przy obsłudze elektrycznej wałkowarki do ciasta

    Instrukcja BHP przy obsłudze elektrycznej wałkowarki do ciasta
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  3. Instrukcja BHP przy obsłudze wydłużarki do bagietek

    Instrukcja BHP przy obsłudze wydłużarki do bagietek
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  1. Instrukcja BHP dla osób zatrudnionych na składach odbioru buraków cukrowych

    Instrukcja BHP dla osób zatrudnionych na składach odbioru buraków cukrowych
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  2. Instrukcja sanitarna produkcji i obrotu mięsem mielonym

    Instrukcja sanitarna produkcji i obrotu mięsem mielonym
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  3. Instrukcja BHP przy obsłudze kuchni gazowej

    Instrukcja BHP przy obsłudze kuchni gazowej
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  1. Instrukcja BHP przy obsłudze elektrycznego podgrzewacza wody

    Instrukcja BHP przy obsłudze elektrycznego podgrzewacza wody
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  2. Instrukcja BHP przy obsłudze taboretu gazowego

    Instrukcja BHP przy obsłudze taboretu gazowego
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  3. Instrukcja BHP przy obsłudze piekarnika elektrycznego

    Instrukcja BHP przy obsłudze piekarnika elektrycznego
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  1. Instrukcja BHP przy obsłudze stołu podgrzewczego

    Instrukcja BHP przy obsłudze stołu podgrzewczego
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  2. Instrukcja BHP przy obsłudze nadziewarki pneumatycznej

    Instrukcja BHP przy obsłudze nadziewarki pneumatycznej
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  3. Instrukcja BHP przy obsłudze ekspresu do kawy

    Instrukcja BHP przy obsłudze ekspresu do kawy
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  1. Instrukcja BHP usuwania śmieci

    Instrukcja BHP usuwania śmieci
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  2. Instrukcja BHP czyszczenia mycia i dezynfekcji metalowych opakowań zwrotnych

    Instrukcja BHP czyszczenia mycia i dezynfekcji metalowych opakowań zwrotnych
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  3. Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji sali sprzedaży

    Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji sali sprzedaży
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  1. Instrukcja BHP mycia czyszczenia i dezynfekcji maszyn

    Instrukcja BHP mycia czyszczenia i dezynfekcji maszyn
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  2. Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji pomieszczeń magazynowych w zakładadzie produkcji spożywczej

    Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji pomieszczeń magazynowych w zakładadzie produkcji spożywczej
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  3. Instrukcja BHP czyszczenia mycia i dezynfekcji opakowań zwrotnych z tworzyw sztucznych

    Instrukcja BHP czyszczenia mycia i dezynfekcji opakowań zwrotnych z tworzyw sztucznych
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  1. Instrukcja BHP higieny osobistej pracowników i higieny na stanowisku pracy

    Instrukcja BHP higieny osobistej pracowników i higieny na stanowisku pracy
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  2. Instrukcja BHP higienicznego korzystania z wc dla pracowników zakładu

    Instrukcja BHP higienicznego korzystania z wc dla pracowników zakładu
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  3. Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji pomieszczeń w zakładzie produkcji spożywczej

    Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji pomieszczeń w zakładzie produkcji spożywczej
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  1. Instrukcja BHP wymiany tłuszczu i mycia patelni elektrycznej

    Instrukcja BHP wymiany tłuszczu i mycia patelni elektrycznej
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  2. Instrukcja BHP utrzymania higieny otoczenia zakładu

    Instrukcja BHP utrzymania higieny otoczenia zakładu
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  3. Instrukcja BHP zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami

    Instrukcja BHP zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  1. Instrukcja sanitarna utrzymania porządku

    Instrukcja sanitarna utrzymania porządku
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  2. Instrukcja sanitarna przy uboju zwierząt i przetwórstwie mięsa

    Instrukcja sanitarna przy uboju zwierząt i przetwórstwie mięsa
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  3. Instrukcja BHP mycia i denzynfekcji jaj

    Instrukcja BHP mycia i denzynfekcji jaj
    Cena od: netto: 6,37 zł brutto: 7,84 zł
  1. Instrukcja BHP przy obsłudze opiekacza - grilla gazowego

    Instrukcja BHP przy obsłudze opiekacza - grilla gazowego
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  2. Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego weglowo-parowego

    Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego weglowo-parowego
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  3. lnstrukcja BHP przy obsłudze kociołków przechylnych

    lnstrukcja BHP przy obsłudze kociołków przechylnych
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  1. lnstrukcja BHP przy obsłudze patelni gazowej

    lnstrukcja BHP przy obsłudze patelni gazowej
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  2. Instrukcja BHP przy obsłudze pieca (trzonu) kuchennego

    Instrukcja BHP przy obsłudze pieca (trzonu) kuchennego
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  3. lnstrukcja BHP przy obsłudze obieraczki do ziemniaków

    lnstrukcja BHP przy obsłudze obieraczki do ziemniaków
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  1. lnstrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy do pieczywa

    lnstrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy do pieczywa
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  2. Instrukcja BHP mycia i denzynfekcji pomieszczeń

    Instrukcja BHP mycia i denzynfekcji pomieszczeń
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  3. Instrukcja BHP przy obsłudze bemara

    Instrukcja BHP przy obsłudze bemara
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  1. Instrukcja BHP przy obsłudze urządzeń w zakładach gastronomicznych

    Instrukcja BHP przy obsłudze urządzeń w zakładach gastronomicznych
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  2. Instrukcja BHP przy obsłudze kotłów warzelnych

    Instrukcja BHP przy obsłudze kotłów warzelnych
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  3. Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego parowego

    Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego parowego
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  1. Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego węglowego

    Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego węglowego
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  2. Instrukcja BHP przy obsłudze maszyn do zmywania naczyń

    Instrukcja BHP przy obsłudze maszyn do zmywania naczyń
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  3. Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego gazowego

    Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego gazowego
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  1. Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego elektrycznego

    Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego elektrycznego
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  2. Instrukcja BHP przy obsłudze patelni elektrycznej

    Instrukcja BHP przy obsłudze patelni elektrycznej
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  3. lnstrukcja BHP przy obsłudze automatycznej krajalnicy żywności

    lnstrukcja BHP przy obsłudze automatycznej krajalnicy żywności
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  1. lnstrukcja BHP przy obsłudze maszyny do mielenia mięsa - Wilk

    lnstrukcja BHP przy obsłudze maszyny do mielenia mięsa - Wilk
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  2. Instrukcja BHP przy obsłudze przesiewacza dla młynów

    Instrukcja BHP przy obsłudze przesiewacza dla młynów
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  3. Instrukcja BHP przy obsłudze maszyny wieloczynnościowej gastronomicznej

    Instrukcja BHP przy obsłudze maszyny wieloczynnościowej gastronomicznej
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  1. Instrukcja BHP przy obsłudze kuchni mikrofalowej

    Instrukcja BHP przy obsłudze kuchni mikrofalowej
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  2. Instrukcja BHP przy obsłudze frytkownicy

    Instrukcja BHP przy obsłudze frytkownicy
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  3. Instrukcja BHP przy obsłudze elektrycznych pieców piekarniczych

    Instrukcja BHP przy obsłudze elektrycznych pieców piekarniczych
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  1. Instrukcja BHP w pomieszczeniach piekarni

    Instrukcja BHP w pomieszczeniach piekarni
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  2. Instrukcja BHP przy obsłudze pieca piekarniczego

    Instrukcja BHP przy obsłudze pieca piekarniczego
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  3. Instrukcja BHP przy obsłudze miesiarki do ciasta

    Instrukcja BHP przy obsłudze miesiarki do ciasta
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  1. Instrukcja sanitarna w sprawie przechowywania próbek środków spożywczych

    Instrukcja sanitarna w sprawie przechowywania próbek środków spożywczych
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  2. Ogólna Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu w zakładach produkcji spoż

    Ogólna Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu w zakładach produkcji spoż
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  3. Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w punktach małej gastronomii

    Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w punktach małej gastronomii
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  1. Instrukcja BHP w zakładach spożywczych

    Instrukcja BHP w zakładach spożywczych
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  2. Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w ubojni i masarni

    Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w ubojni i masarni
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł
  3. Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w przemyśle spożywczym

    Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w przemyśle spożywczym
    Cena od: netto: 4,42 zł brutto: 5,44 zł

Produkty 1 do 66 z 68

na stronę

Ustaw kierunek malejący
Strona:
  1. 1
  2. 2

Gastronomia

 

Nie masz produktów w koszyku.


Bezpieczeństwo i wygodę płatności zapewnia Transferuj.pl

Zniżka Koszty dostawy

Kontakt

  1. Potrzebujesz pomocy przy zamówieniu? Skontaktuj się z nami lub zgłoś problem tutaj.

    e-mail:
    sklep@znaki24.pl
    tel: 77 546 12 42
    fax: 77 555 84 30

    skype: gawdynl